Cizre'de sokağa çıkma yasağı gündüzleri kaldırılıyor

Cizre' de sokağa çıkma yasağı yarından itibaren gündüzleri kaldırılıyor. Akşam saat 19.30'dan sabah saat 05.00'a kadar sokağa çıkma yasağı devam edecek. PKK terörü yüzünden ilçeyi terk eden vatandaşlar da evlerine dönmeye başladı

Abone ol

Şırnak'ın Cizre ilçesinde 14 Aralık'tan beri uygulanan sokağa çıkma yasağıgündüzleri kaldırılıyor.

Konuyla ilgili Valilik'ten açıklama geldi. Sokağa çıkma yasağı yarından itibaren her gün sabah 05.00 ile akşam 19.30 saatleri arasında kaldırıldı.

Gündüzleri yasak kalktı ancak, tedbir için akşam saat 19.00 ile sabah 05.00 saatleri arasında sokağa çıkma yasağı uygulanmaya devam edecek.

PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için "Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci Operasyonu" 11 Şubat'ta bitmişti.

İlçeden ayrılan yurttaşlar da yeniden evlerine dönmeye başladı.

Ayrıca Valilik Silopi ilçesindeki yasakla ilgili bilgiler de verdi. Valilik, sokağa çıkma yasağının akşam 18.00 olan başlangıç saatini bugünden itibaren akşam saat 19.30 olarak yeniden düzenlediğini duyurdu.

ulusalkanal.com.tr

Ankara'da 3 bin 250 polisle asayiş uygulaması Gündem İstanbul'da görev yapan 22 bin polise 'Şark' yolu göründü Gündem ABD’den vatandaşlarına Türkiye'ye seyahat uyarısı Gündem TBMM'ye teklif verildi: 8 Mart tatil olsun Gündem