Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Ordusuna hakaret edenleri bu millet affetmez''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı'ın gündeminde koronavirüs tedbirleri, Türk ordusuna hakaret ve CHP'nin Katar çıkışı vardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yağtığı açıklamada "Bunların deri bizatihi Türkiye iledir" dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Cumhurbaşkanı'ın gündeminde Türk ordusuna hakaret ve CHP'nin Katar çıkışı vardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar:

"BUNLARIN DERDİ BİZATİHİ TÜRKİYE İLEDİR"

- CHP'lilerin sık sık yaptığı, son olarak bir milletvekilinin pervasızca tekrarladığı Türk Silahlı Kuvvetlerini hedef alan bühtan, bu zihniyetin başlı başına bir milli güvenlik meselesi haline dönüşmekte olduğunun işaretidir.

- Siyaset, toplum ve sandık mühendisliği hesaplarına öyle dalmış durumdalar ki milleti görecek halleri bile yok. Üstelik bunlar milleti hiçe saymakla kalmayıp ülkenin temel değerlerine ve kurumlarına saldırmayı da adet edindiler.

- Yüreklerinde Türkiye yerine başka mahfillerin sevgisini taşıyanların, sıfatları milletvekili bile olsa, laf cambazlığıyla bu ülkenin ordusuna bühtan etmesine izin veremeyiz.

"TÜRKİYE VARLIK FONU'NUN BORSA İSTANBUL'DAKİ PAYI 1 YIL ÖNCESİYLE AYNIDIR"

- Bunların içlerindeki kinin ve nefretin sebebi, ne Borsa İstanbul'dur ne Sakarya'daki fabrikadır. Bunların derdi bizatihi Türkiye iledir, Türk milletiyledir, ülkenin hedefleriyledir.

- Senin milletvekilin kalkacak, benim silahlı kuvvetlerime edepsizce, alçakça hakaret edecek ve sen bunu kapıya koyamayacaksın. Mehmetçiğine sahip çıkan bu millet, seni asla affetmeyecektir. Sandıklar da seni affetmeyecektir.

- Darbecilerden arınıp, vatan savunmasına sıkı sıkıya sarılan ordusuna hakaret edenleri bu millet affetmez.

- Bu anlaşmadan sonra Türkiye Varlık Fonu'nun Borsa İstanbul'daki payı yüzde 80,6'dır, yani 1 yıl öncesiyle aynıdır.

- Ülkesinin felaketinden kendine iktidar çıkarmaya çalışanları bu millet affetmeyecektir.

ulusal.com.tr

Milli Savunma Bakanı Akar: ''TSK'ya dil uzatanlara gereken ne varsa yapacağız'' Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni koronavirüs önlemlerini açıkladı Gündem İçişleri Bakanlığı'nın kadın cinayetleri raporu: 6 ayda 115 kadın cinayeti Gündem Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı: ''Yasa yapılsın, yabancı fonlar yasaklansın'' Gündem