Demirtaş ağzındaki baklayı çıkardı

HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş ağzındaki baklayı çıkardı. Erdoğan'ın açılım sürecindeki muhataplığını bırakmayacağını belirten Demirtaş "PKK'nın IŞİD'e karşı savaştığını, Türkiye'nin de PKK'ya silah yardımı yapması gerektiğini" söyledi.

Abone ol

Meclis'te bir grup gazeteci ile sohpet eden HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş çok tartışılacak sözler söyledi.

Demirtaş, AKP ile birlikte yürüttükleri çözüm süreci konusunda Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesine rağmen muhataplığı bırakmayacağını söyledi.

Genel seçimlerdeki barajın kalkması için Erdoğan'a baskılarını sürdüreceklerini belirten Demirtaş, sözü IŞİD ve PKK'ya getirdi.

Demirtaş, PKK'nın IŞİD'e karşı savaştığını vurguladıktan sonra "Türkiye'nin PKK'ya silah yardımı yapması gerektiğini" söyledi.

Açılım kapsamında Ekim ve kasım aylarında Meclis'te Terörle mücadele kanunu, ifade özgürlüğü ve Türk Ceza Kanununda değişiklikler yapılacağına dikkat çeken Demirtaş, bu sayede geri dönüşün önünün açılacağını da söyledi.

ulusalkanal.com.tr

Köprüye çarpan araçla ilgili önemli gelişme! Gündem Kılıçdaroğlu’nun yol haritası: HDP ile işbirliği Gündem Mücadele cephesinde miyiz yoksa yargı kürsüsünde mi? Gündem Avcılar'da üst geçit çöktü! Gündem