Şehit polislere veda

Adana'da PKK'lıların silahlı saldırısı sonucu şehit olan 2 polis memuru son yolculuklarına uğurlandı. Adana Valiliği bahçesinde düzenlenen törenin ardından Bircan İlhanlı memleketi Kozan'da, Süleyman Çakır ise Ceyhan'da toprağa verildi.

Abone ol

Adana'da dün özel bir hastanenin çıkışında PKK'lıların silahlı saldırısı sonucu şehit olan komiser Süleyman Çakır ile polis memuru Bircan İlhanlı son yolculuklarına uğurlandı.

Şehitler için önce Adana Valiliği bahçesinde tören düzenlendi.

Düzenlenen törenin ardından şehit Bircan İlhanlı'nın naaşı önce memleketi Kozan'daki babaevine götürüldü.

Cenaze törenine şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Adana Valisi Mustafa Büyük, 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Osman Erbaş, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bircan İlhanlı'nın naaşı Kozan ilçesi mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Komiser Süleyman Çakır'ın cenazesi ise ilk olarak Adana'nın Ceyhan ilçesi'ndeki baba ocağına getirildi.

Şehit Çakır'ın naaşı helallik alınmasının ardından Türk bayraklarıyla donatılan Abdulkadir Ağa Camisi'ne götürüldü.

Törene Vali Yardımcısı Cengiz Horozoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Aytekin Şahin, Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.

Şehit komiser Süleyman Çakır'ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından memleketi Ceyhan'da toprağa verildi.

ulusalkanal.com.tr

NASA reklam mı yaptı? Olaya bir de bu açıdan bakın! Gündem Savaşsız barış olmaz Gündem 'Hiçbir terör örgütü devlet ile baş edemez!' Gündem Avukatlar o konuda Yargıtay'a dilekçe yağdırdı Gündem