Kırşehir ve Kahramanmaraş şehitlerine veda etti

Gaziantep’te mayın arama faaliyeti sırasında şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Bayram Kara, memleketi Kırşehir'de son yolculuğuna uğurlandı. Kars Kağızman'da PKK ile girilen çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Ahmet Ece ise memleketi Kahramanmaraş'ta toprağa verildi.

Abone ol

Kırşehir ve Kahramanmaraş bugün kahraman şehitlerine veda etti.

Gaziantep’de mayın arama faaliyeti sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan İstihdam Astsubay Kıdemli Çavuş Bayram Kara'nın naaşı memleketi Kırşehir'e getirildi.

Şehit Astsubay için Kaman Çarşı camisinde düzenlenen cenaze törenine binlerce kişi katıldı.

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehit Bayram Kara, Hacı Pınar Mahallesi mezarlığında toprağa verildi.

Kars'ın Kağızman ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ahmet Ece için Kars'ta bir tören düzenlendi.

Kars İl Jandarma Alay Komutanlığı’nda düzenlenen törenin ardından şehit uzman çavuşun naaşı, memleketi Kahramanmaraş'a gönderildi.

Şehit Ahmet Ece, Izgın Hacı Mustafa Camisi'nde kılınan namazın ardından mahalle mezarlığına defnedildi.

ulusalkanal.com.tr

''PKK'ya destek veren Erez istifa'' Gündem FETÖ için kriz masaları oluşturuldu Gündem TSK'dan Fırat Kalkanı açıklaması Gündem Mehdi Eker'in aile mezarlığına bomba soruşturmasında flaş gelişme! Gündem