Kırgısiztan'da ''2. Uluslararası Klasik Müzik Festivali'' başladı

Kırgızistan'da "2'inci Uluslararası Klasik Müzik Festivali" başladı. Başkent Bişkek'te açık havada gerçekleştirilen festivalde, Kırgızistan, Amerika, Almanya, Kazakistan, Avusturya ve Rusya'dan klasik müzik ve opera sanatçıları sahne aldı

Abone ol

Kırgızistan'da "Uluslararası Klasik Müzik Festivali" açık hava konserleriyle başladı. Başkenti Bişkek'te bu yıl ikincisi düzenlenen festival sanatseverlerden ilgi gördü.

Festival Kültür, Enformasyon ve Turizm Bakanlığı ile Bişkek Belediyesinin destekleriyle bir dernek tarafından organize edildi.

Etkinlikte Kırgızistan, ABD, Almanya, Kazakistan, Avusturya ve Rusya'dan klasik müzik ve opera sanatçıları konser verdi.

Ernest Asanaliyev yönetimindeki Cumhurbaşkanlığı Manas Orkestrası'nın ardından sahne alan konuk müzik ve opera sanatçıları, dünyanın en ünlü klasik müzik bestekarlarının eserlerini seslendirdi.

Festivalin ilki Türkiye'den sanatçıların katılımıyla geçen yıl Bişkek'te gerçekleştirilmişti.

ulusalkanal.com.tr

Rusya Dışişleri Bakanlığı: Ankara, Cerablus'taki eylemlerini Şam'la koordine etmeli Dünya 'Türkiye'nin yardımıyla teröristlerin belini kıracağız' Dünya İran: Rus uçaklarına verilen izin yalnızca Hamedan'daki üs için geçerli Dünya Rus basını operasyonu böyle gördü Dünya