LÖSEV'den kurban paketi

Lösemi ve kanser hastası çocuklar LÖSEV’den gelen oyuncak ve kırmızı etten oluşan Bayram paketleriyle sevindi. LÖSEV ülke genelinde 18 bini aşkın lösemi ve kanser hastası çocuk için yardım etkinliği düzenledi. Ankara’da düzenlenen etkinlikte çocukların ve ailelerin sevinci görülmeye değerdi.

Abone ol

“Her kurban lösemili çocuklara can” sloganıyla yola çıkan LÖSEV kurban bayramı nedeniyle lösemi ve kanser hastası çocuklara yardım paketi dağıttı.

LÖSEV bu etkinliği Ülke genelinde 18 bini aşkın lösemi ve kanser hastası çocuk için düzenledi.

Ankara’da ikamet eden 150 lösemi ve kanser hastası çocuklarla ailelerine yardım kolileri ulaştırıldı. Oyuncaklarını alan çocukların mutluluğu da görülmeye değerdi.

Yardım kolilerinin içerisinde kırmızı et de bulunuyor. Bunun nedeni ise lösemi hastaları için en gerekli besinin protein olması. LÖSEV Sosyal Hizmetler Koordinatör Yardımcısı Nilay Ermiş, lösemi hastası çocuklara her ay düzenli bir şekilde kırmızı et dağıtıldığını söyledi.

LÖSEV yönetimi yurttaşları yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle LÖSEV adı altında para toplamaya çalışan dolandırıcılara karşı da uyardı.

ulusalkanal.com.tr

Kardeşlik özlemi Gündem 6 maddede PKK yalanları Gündem Uğur Dündar CHP yönetimine seslendi Gündem Saadet Partisi AKP ile ittifak yapacak mı? Gündem