İlhan Cavcav son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği beyin kanaması sonrası 81 yaşında vefat eden Gençlerbirliği’nin 39 yıllık başkanı, Türk futbolunun duayen ismi İlhan Cavcav son yolculuğuna uğurlandı. Gençlerbirliği İlhan Cavcav tesisleri ve Kocatepe Camii’nde yapılan törenler spor ve siyaset dünyasını bir araya getirdi

Abone ol

Türk futbolunun İlhan Ağabeyi, tesisleşme ve altyapının büyük ustası, başkentin köklü temsilcisi Gençlerbirliği’nin efsane başkanı İlhan Cavcav 81 yaşında hayata veda etti.

Evladı gibi sevdiği Gençlerbirliği, hayatını adadığı Türk futbolu ve yetiştirdiği nesiller bugün ona veda etti.

Cavcav için ilk tören, Türk ve Dünya futbolunun birçok yıldızının kapısından geçtiği Beştepe’deki Gençlerbirliği İlhan Cavcav tesislerinde yapıldı.

Tesislerdeki törene Cavcav’ın ailesi ve yakın çevresinin yanı sıra, siyaset ve futbol dünyasının en önde gelen isimleri katıldı.

İlhan Cavcav'ın oğlu ve Gençlerbirliği Kulübü Başkan Vekili Murat Cavcav, İlhan Cavcav'ın sadece ailelerinin değil başkent ekibinde yetişen yüzlerce futbolcunun da babası olduğunu söyledi.

Beştepe’de yapılan törenin ardından Cavcav’ın cenazesi Kocatepe Camisine götürüldü.

Cavcav’ın cenazesine Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve çok sayıda isim katıldı.

Efsane başkan, cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

ulusalkanal.com.tr

Fenerbahçe - Amed Sportif maçı için flaş karar Spor Dört oyuncu kadro dışı bırakıldı! Spor Fenerbahçeli Ozan Tufan'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme Spor İşte Ontivero'nun yeni takımı! Spor