Yalan Dolan filminin konusu nedir? Yalan Dolan filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Yalan Dolan bu akşam hangi kanalda saat kaçta?

Bu akşam atv ekranlaromda saat 22.50'de yayınlanacak olan Yalan Dolan filminin konusu nedir? Yalan Dolan'ın oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Abone ol

Yalan Dolan, kusursuz bir plan yapıp, sistemin hatalarını kullanarak bir banka soygunu yapmak isteyen altı arkadaşın hikayesini konu ediyor.

Michael Şahin Derun'un yönetmen koltuğunda oturduğu komedi türündeki filminin oyuncu kadrosunda Şafak Sezer, Çetin Altay, Burcu Binici gibi isimler yer alıyor.

YALAN DOLAN FRAGMANI

ulusal.com.tr

Şansımı Seveyim filminin konusu ve oyuncu kadrosu... Bu akşam saat kaçta hangi kanalda ekranlara gelecek? Medya Bugün Kanal 7 yayın akışında ne var? 17 Mayıs Pazar 2020 Kanal7 yayın akışı... Bu akşam Aşk Bir Rüya kaçta? Medya Bu akşam TV8 yayın akışında ne var? 17 Mayıs Pazar 2020 TV 8 yayın akışı... Bu akşam TV8'de Survivor var mı? Medya FOX yayın akışı... 17 Mayıs Pazar 2020 FOX ekranlarında ne olacak? Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi saat kaçta? Medya