PYD/YPG/PKK kardeşliğinin ispatı

Abone ol

10 Mart 2016 tarihinde Kilis ili AfrinHudut Karakolu sorumluluk bölgesinde Suriye'den Türkiye'ye yasadışı yollardan geçmeye çalışan bir şahıs yakalandı.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, bölücü terör örgütü mensubu olduğu anlaşılan şahsın üzerinde YPG kimliği bulundu.

Öte yandan yapılan ilk sorgusunda, teröristin, Mardin Nusaybin’e gideceği öğrenildi.

İDİL'DE TERÖRİSTİN ÜZERİNDE HAÇ ÇIKTI

Öte yandan 08 Mart 2016 tarihinde Şırnak İdil'de icra edilen operasyonlar esnasında bodrum katında saklanan ve 'teslim ol' çağrılarına cevap vermeyen, müteakiben etkisiz hale getirilen 6 teröristten birinin üzerinde haç çıktı.

30 EL BOMBASIYLA YAKALANAN TERÖRİST İTİRAF ETTİ

Şırnak/Cizre’de Suriye’den Türkiye’ye yasa dışı yollardan geçerek bölücü terör örgütüne silah/mühimmat aktarmaya çalışan bir PKK/PYD mensubu terörist beraberindeki 10 adet RPG-7 A/P mühimmatı, 30 adet el bombası ve fünyesi ile birlikte yakalanmıştır. İlk sorgusunda PKK’ya destek amaçlı içeri girmeye çalıştığını itiraf etti.

Şırnak Cizre'de Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollardan geçerek, bölücü terör örgütüne silah ve mühimmat aktarmaya çalışan bir PKK/PYD'li terörist, beraberinde 10 adet RPG-7 A/P mühimmatı, 30 adet el bombası ve fünyesi ile birlikte yakalandu.

İlk sorgusunda terör örgütü PKK'ya destek amaçlı Türkiye'ye girmeye çalıştığını ifade etti.

İŞTE PYD/YPG/PKK KARDEŞLİĞİNİN BELGESİ

İDİL'DE TERÖRİSTİN ÜZERİNDE HAÇ ÇIKTI

YAKALANAN 30 ADET EL BOMBASI

Doğu ve Güneydoğu terörden temizleniyor Gündem ABD istihbaratı sizi nasıl izliyor? FBI - Apple çekişmesinin perde arkası Gündem Çavuşoğlu: Rusya ile Nisan’da bir yumuşama bekliyoruz Gündem Bakan Faruk Çelik'in Konya programı iptal oldu Gündem