Vatan Partisi Öncü Gençlik’ten Üniversite Öğrencilerine Çağrı: Geleceğin için oy ver

Abone ol

Vatan Partisi’nin Gençlik Kolları olan Öncü Gençlik, 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri için seçmen listeleri askıya çıkmadan önce, üniversite öğrencilerine okuduğu şehirde oy kullanmaları içinçağrı yaptı.

Vatan Partisi Öncü Gençlik Genel Başkanı Aykut Diş,“4 milyona yakın üniversite öğrencisi 7 Haziran 2015 günü sandık başına gidecek. Yaklaşık bir milyon öğrenci bu seçimlerde ilk defa oy verecek. Haziran ayı, neredeyse bütün üniversitelerde final sınavlarının olduğu dönemdir. Öğrencilerin pek çoğunun oy kullanma yeri memleketleri oluyor. Haziran ayında, sınavlar sebebiyle, üniversite öğrencilerinin büyük çoğunluğu oy kullanmak üzere memleketine gidemeyebilir.” dedi. 7 Haziran 2015 seçimlerinin ülkemiz için çok kritik bir seçim olacağını söyleyen Diş, gençliği oy vermeye çağırarak şunları söyledi:“Biz gençler, ülkemizin geleceği için sandığa gideceğiz.Okuduğumuz şehirde oy kullanmak yasal hakkımız. Bu hakkı kullanabilmek için yapılacaklar basit. Son tarih 9 Mart 2015. Şimdi, üniversite öğrencilerinin bilgilendirilmesi ve harekete geçirilmesi için çalışmalarımızı hızlandırıyoruz.”

Vatan Partisi Öncü Gençlik, üniversite öğrencilerine okuduğu şehirde oy kullanmak için neler yapması gerektiğini açıklayan metinler, görsel sunumlar ve video klipler hazırlayarak, yaygın bir çalışma yürütmeye başladı. Vatan Partisi Öncü Gençlik yöneticileri, seçime sıkı ve iddialı bir şekilde hazırlandıklarını ifade ettiler.

ulusalkanal.com.tr

Fırat hükümetle HDP'nin ortak açıklamasını değerlendirdi Gündem Dink’in ölümüne neden olmaktan tutuklanan Akyürek katilleri gizlemekle de suçlandı Gündem THY Başkanı Hamdi Topçu Aydınlık'ı doğruladı Gündem CHP'nin başvurusu üzerine kapatıldı Gündem