Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

Meteorolojiden yapılan açıklamada Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevreleri yer yer sağanak ve gök gürültülü kuvvetli yağışlı geçeceği tahmin edildiği bildirildi.

Abone ol

Marmara Bölgesi'nde Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanakgeçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bölgede hava sıcaklıkları mevsim normalleri civarında seyredecek.

Parçalı çok bulutlu havanın hakim olacağı bölgede, Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak geçeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Meteorolojiden fırtına uyarı

Meteoroloji'den bir açıklama daha geldi. Yapılan açıklamada Batı Akdeniz'in batısında fırtına beklendiği ifade edildi.

- Batı Akdeniz'in batısında Kalkan-Kumluca arasında fırtına bekleniyor

ANKARA (AA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğünce, Batı Akdeniz'in batısında, Kalkan-Kumluca arasında fırtına beklendiği bildirildi.

Genel Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, Batı Akdeniz'in batısında, Kalkan-Kumluca arasında rüzgarın yarın öğle ve akşam saatlerinde batılı yönlerden 6-8 kuvvetinde (50-75 kilometre/saat) fırtına şeklinde eseceğinin tahmin edildiği belirtildi.

Fırtınanın aynı gün gece saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği aktarılan açıklamada, fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve denizcilerin dikkatli ve tedbirli olması gerektiği ifade edildi.

Çöp kamyonundaki metan gazı alev aldı, 2 işçi yaralandı Yurt Dışişleri Bakanlığı: İnsani yardımların milli gelire oranı sıralamasında Türkiye birinci sırada Yurt Karabük’te sağanak hayatı olumsuz etkiledi Yurt Fırat Nehri'ne giren 2 kuzen boğuldu Yurt