'Güçleri yetiyorsa yıksınlar'

Abone ol

Derinleşen devlet krizinin fotoğrafı, Başbakan Erdoğan'ın konuşmalarına da yansıdı. Erdoğan, yerel medya yöneticileri ile yaptığı toplanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada partisinin tüzüğünde yer alan 3 dönem şartının kaldırılacağının sinyalini verdi.

"Benim böyle bir talebim yok. Ancak parti isterse kongreye giderim. Benim dileğim üç dönem çalışma bir dönem dinlenme. Sonra tekrar göreve devam"

Erdoğan, MİT dışında seçimlerden sonra Yargıtay ve Danıştay'da da değişiklikler yapacaklarını belirtti.

Erdoğan'a yöneltilen bir başka soru ise, Ankara 11'inci İdare Mahkemesi'nin Atatürk Orman Çiftliği'ni de içinde bulunduran alana yapılan Yeni Başbakanlık binasıydı.

Erdoğan, Atatürk Orman Çiftliği'ndeki Başbakanlık inşaatının durdurulması kararına rağmen inşaatın devam edeceğini söyledi.

"Hukuksuz olarak yaptığımız hiçbir şey yok. Güçleri yetiyorsa yıksınlar. Yürütmeyi durdurdular, bu binayı durduramayacaklar. Açılışını da yapacağım, içine de girip oturacağım"

ulusalkanal.com.tr

Avrupa'ye geçiş durdu! Gündem O vahşete rekor şikayet!!! Gündem Erdoğan'dan çok sert açıklamalar Gündem Agos gazetesi İşçi Partisi'ne tazminat ödeyecek Gündem