Cemaat gizli projeler yürüten o merkeze sızdı

TÜBİTAK'taki F-tipi örgütlenmeye ilişkin yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Kritik projelerin yürütüldüğü Marmara Araştırma Merkezi'nde görevli bir personel, bakanlığa gönderdiği mektupta F-tipi örgütün üyelerini isimleriyle teşhir etti. Mektupta toplantıların TÜBİTAK'ın hayalet gemisi olarak bilinen Marmara Araştırma Merkezi'nde yapıldığı da aktarıldı.

Abone ol

F-tipi örgüt, Tübitak'a bağlı Marmara Araştırma Merkezi'nde yuvalanarak kozmik güvenlik bilgilerini ele geçirdi.

Merkezde görevli bir personel; TÜBİTAK'ın hayalet gemisi olarak bilinen Marmara Araştırma Gemisi'nde yürütülen faaliyetleri ve cemaat kadrolarını teşhir etti.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Sanayi Bakanlığı’na gönderilen ihbar mektubunda Gebze'de bulunan merkezdeki f-tipi örgüt üyeleri isim isim belirtildi, örgüt içerisindeki konumları da ayrıntılarıyla anlatıldı.

Görevli bir personelin açık kimliği ile gönderdiği mektupta F-Tipi örgütün toplantılarını TÜBİTAK araştırma gemisinde yaptığı belirtildi. 17 Aralık sonrası toplantıların yoğunlaştığına dikkat çekildi.

Gazete ihbar mektubu üzerine geminin Gebze'deki merkeze çağırıldığını ve soruşturma başlatıldığını öne sürdü. Habere göre iddiaları Başbakanlık Müfettişleri araştıracak.

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi bünyesinde Milli Savunma Bakanlığı adına yürütülen gizlilik dereceli projeler de yer alıyor. Merkeze bağlı araştırma araştırma gemisi de 2013'te gelişmiş elektronik cihazlarla donatılarak suya indirilmişti.

ulusalkanal.com.tr

Yılmazer'den tertip itirafı Gündem Vurulan uçakla ilgili TSK'dan ilk açıklama Gündem İlker Başbuğ yarın nereyi ziyaret edecek? Gündem TLB Çorlu'da YGS Eylemi yaptı Gündem