Fransa'da PKK belgeselinin afişleri Türk öğrencilerin okuduğu lisenin önüne asıldı

Fransa'nın Strasbourg kentinde bir skandala imza atıldı. Fransız ve Alman ortaklığındaki devlet kanalı ArteFr, terör örgütü PKK ve uzantılarının propagandasını yapan bir belgesel hazırladı. Belgeselin tanıtım afişleri de Türk öğrencilerin okuduğu lisenin önündeki reklam panolarına asıldı.

Abone ol

Terör örgütü IŞİD'in düzenlediği saldırılarla büyük şok yaşayan ve olağanüstü güvenlik tedbirleri alan Fransa, terörü kendi eliyle beslemeye devam ediyor. Fransa'nın Strasbourg kentinde bir skandala imza atıldı. Üstelik devlet televizyonu eliyle.

Fransız ve Alman ortaklığındaki devlet kanalı ArteFr, terör örgütü PYD ve kadın kolu YPJ’nin propagandasının yapıldığı bir belgesel hazırladı. Terörün teşvik edildiği o belgeselin tanıtım afişleri de Türk öğrencilerin ağırlıkta olduğu Strasbourg'daki bir lisenin önüne asıldı.

Terör örgütünün propagandasının yapıldığı tanıtım afişinde “Hürriyet, Kadınlık, Direniş” ifadelerine yer verilmesi de dikkat çekti.

YPJ'nin YPG gibi çocuk yaştaki kızları alıkoyduğu uluslararası raporlara yansımasına rağmen, tv kanalın hazırladığı belgesel büyük tepki çekti.

ulusalkanal.com.tr

ABD Başkanı Obama Hiroşima'ya gidecek Dünya Kanada'daki orman yangınının zararı 9 milyar doları buldu Dünya Kanada'daki orman yangınının zararı 9 milyar doları buldu Dünya Çin'de yağışlar 9 can aldı Dünya