Kahraman Mehmetçik, terörle mücadele için hazır

Teröristlerin korkulu rüyası komandolar "bütün görevlere hazırız" dedi. İzmir'de 1027 uzman erbaş, Terörle Mücadele Harekatı Kursu'ndan mezun oldu. Törende, PKK terör örgütü ile kararlı mücadele vurgusu yapıldı. Evlatlarını yalnız bırakmayan ailelerin ise haklı gururu gözlerinden okundu.

Abone ol

Kahraman Mehmetçik, terörle mücadele için hazır. Teröristlerin korkulu rüyası komandolar, görevlere hazır.

İzmir'de Terörle Mücadele Harekatı Kursu'na katılan 1027 uzman erbaş, törenle mezun oldu. 20 hafta boyunca eğitim gören komandolar, göreve başlayacaklar.

Törende Konuşan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, terörle kararlı mücadeleden bir adım geri atılmayacağını vurguladı.

Çetin, PKK terör örgütüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Askerler, yaş kütüğüne plaket çaktı. Dereceye giren uzmanlara belge ve hediyeleri takdim edildi.

Törene askerlerin gösterileri de damgasını vurdu. Kadın astsubayların yakın dövüş hareketlerini sergilediği gösteri dikkat çekti.

Meskun mahal operasyonu gösterisinin de yapıldığı tören, büyük beğeni topladı.

Komando andının okunmasının ardından uzman erbaşlar yakınlarıyla bir araya geldi. Ailelerin sevinci ve gurur gözlerinden okundu.

ulusal.com.tr

AKP İstanbul'da son durumu paylaştı Gündem İşte son YSK verilerine göre Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasındaki oy farkı Gündem İşte saat 16.08 itibariyle YSK verilerine göre Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasındaki oy farkı! Arnavutköy'de son durum Gündem 5 Nisan 2019 Oyna Kazan'ın ipucu soruları paylaşıldı mı? Levent Yüksel’in albümleri hangileriydi? Gündem