Hürriyet gazetesine saldırıya tepki

Hürriyet gazetesi binasına yönelik saldırıya CHP ve MHP'den tepki geldi. Kemal Kılıçdaroğlu ve Devlet Bahçeli, gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin'i arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. İçişleri Bakanı Selami Altınok da "Kimsenin kendi cezasını kendi vermeye hakkı yok" dedi.

Abone ol

Hürriyet Gazetesi'nin Bağcılar'daki merkez binasına yönelik saldırıdan sonra CHP ve MHP Genel Başkanları gazetenin genel yayın yönetmenini aradı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sedat Ergin ile yaptığı telefon görüşmesinde, "Geçmiş olsun. Bu olay Türk demokrasisi için büyük bir ayıptır" dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de üzüntülerini bildirdi ve saldırıyı kınadı. İçişleri Bakanı Selami Altınok’un gazeteyi arayarak "Kimsenin kendi cezasını kendi vermeye hakkı yok. Hukukun her şeyden önemli olması lazım." dediği öğrenildi. CHP Parti Sözcüsü Haluk Koç da MYK toplantısı sonrası yaptığı açıklamada saldırıya tepki gösterdi.

ulusalkanal.com.tr

Şehitler ve Gaziler Günü mesajlarınızı bütün dünya duysun Yaşam Bergüzar Korel isyan etti! Yaşam Mustafa Mutlu ile Kral Çıplak demeye hazır mısınız? Yaşam Deniz Akkaya ilk kez konuştu! Yaşam