Vatan Partisi'nin uyarısı İran basınında

Vatan Partisi tarafından yapılan İncirlik Üssünde bulunan nükleer bomba varlığına dair açıklamalar, İran basınında geniş yankı buldu

Abone ol

Vatan Partisi tarafından yapılan İncirlik Üssünde bulunan nükleer bomba varlığına dair açıklamalar, İran basınında geniş yankı buldu.

Türkiye ile NATO arasındaki kriz derinleşirken, Vatan Partisi Doğu Perinçek ve Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emekli Hava Pilot Tümgeneral Beyazıt Karataş'ın, İncirlik Üssünde bulunan nükleer bomba varlığına dair yaptığı açıklamalar, İran basınında geniş yankı buldu.

İran'ın yarı resmi haber ajansının da aralarında bulunduğu birçok haber ajansı ve basın organı habere detaylı bir şekilde yer verdi.

Vatan Partisi Doğu Perinçek'in konuya ilişkin düzenlediği basın açıklamasının geniş çaplı yer verildiği haberler sosyal medyada en çok konuşulan gündem başlıkları arasına girdi.

Başbakan Yıldırım, Laricani ile görüştü Gündem Leyla Zana'nın milletvekilliği düşüyor Gündem ABD, Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti'ne ekonomik yaptırımlarını genişletti Gündem HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran terörist cenazesine katıldı Gündem