Amiral Soner Polat'tan çok önemli açıklamalar

Amiral Soner Polat, Barzani'nin "referanduma gidiyoruz" açıklamasının ardından Ulusal Kanal'a önemli değerlendirmelerde bulundu. Polat, "Artık sözün bittiği noktadayız. Bundan sonra 'söyle olur, böyle olur' değil, bundan sonra eylemlerin konuşacağı bir dönemin içine girdik" dedi.

Abone ol

Amiral Soner Polat, Barzani'nin "referanduma gidiyoruz" açıklamasının ardından Ulusal Kanal'a önemli değerlendirmelerde bulundu.

Polat, bölgedeki gelişmelerle ilgi, "Burada direten Barzani değil. Barzani'nin diretecek gücü yok. Barzani kendi bölgesinde bile hükmü olmayan gecekondu, kaçak bir başkan. Demek ki bu ABD, İngiltere ve İsrail'in ortak bir planı. Bölgeyi karıştırmak istiyorlar, bölgeyi ateşe atmak istiyorlar ama şunu söylim hiçbir şekilde onların istediği olmayacak" değerlendirmesinde bulundu.

Emperyalizme karşı Türkiye, İran ve Irak'ın bölgede birbirine kenetlendiğinin altını çizen Polat, "Bölge ülkelerinin emperyalizme karşı ortak bir mücadele etmesinden başka bir çare kalmadı." dedi.

"SÖZÜN BİTTİĞİ NOKTADAYIZ"

Amiral Soner Polat sözlerini şöyle sürdürdü:

"Artık sözün bittiği noktadayız. Bundan sonra 'söyle olur, böyle olur' değil, bundan sonra eylemlerin konuşacağı bir dönemin içine girdik. Peki bu bölge için hayırlı mı, evet hayırlı. Çünkü ilk defa emperyalizme karşı bölge ülkeleri ciddi bir şekilde biraraya geldi. Şimdi ciddi bir hesaplaşma dönemine giriliyor"

ulusal.com.tr

Kadir Topbaş'ın istifası sonrası flaş gelişme! Yerine kim gelecek Gündem Bakan Tüfenkci'den ertelenen seçimlerle ilgili flaş açıklama Gündem İçişleri Bakanı Soylu: Türkiye'nin üzerinde birileri gölge oyunu oynamak istemektedir Gündem Şanlıurfa'da FETÖ/PDY operasyonu: 19 gözaltı Gündem