Gökhan Türkmen Sevgi ve Barış Buluşmaları festivalinde sahne aldı

Beylikdüzü Belediyesi'nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği "Sevgi ve Barış Buluşmaları" etkinlikleri sürüyor. Festival kapsamında, konserler veriliyor vatandaşlarla söyleşiler yapılıyor. Sanatçı Gökhan Türkmen'de festival kapsamında bir konser verdi.

Abone ol

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen Sevgi ve Barış Buluşmaları, Çardak Altı Söyleşileri ve konserlerle devam ediyor.

Çardak Altı Söyleşileri ile alanında usta isimler farklı konularda vatandaşları aydınlatırken, ünlü sanatçılar da sahne performanslarıyla göz dolduruyor.

Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen festival kapsamında Türk Pop Müziği’nin güçlü isimlerinden Gökhan Türkmen de sahne aldı. Sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Türkmen, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.

Cumhuriyet Mahallesi etkinlik alanında gerçekleşen konserlere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yediden 77’ye her yaştan vatandaş, saatler öncesinden etkinlik alanını doldururken, yaşlılar ve engelli vatandaşlar kendileri için özel olarak ayrılan bölümden konseri takip etti.

ulusalkanal.com.tr

Karadenizli Onay Şahin, radar cezalarına "Radar" şarkısı yazdı Kültür Sanat Haluk Bilginer'in adı yanlış yazıldı büyük ayıp Kültür Sanat Nevzat Kalender 3 bin yıllık Antandros Antik Kenti'nde konser verdi Kültür Sanat 'Wyatt Earp' dizisinin yıldızı Hugh O'Brian hayatını kaybetti! Kültür Sanat