Meral Akşener: ''AK Parti ve MHP, HDP'yi şeytanlaştırdı''

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener katıldığı bir televizyon programında HDP'ye bakışı yönündeki soruya "AK Parti ve MHP, HDP'yi şeytanlaştırdı. HDP de onu işlevsiz kılabilecek tutum alamadı." ifadelerini kullandı.

Abone ol

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Habertürk TV'de Muharrem Sarıkaya, Kürşad Oğuz, Nihal Bengisu Karaca'nın sorularını yanıtladı.

HDP'ye bakışı yönündeki soruya yanıt veren Akşener, "HDP kurumsalını şeytanlaştırdı AK Parti ve ortağı. HDP de onu işlevsiz kılabilecek tutum alamadı." şeklinde konuştu.

'HDP'NİN GÖREVİ ŞEYTANLAŞTIRMAK MESELESİNİ KIRMAKTI'

"31 Mart'a giderken sayın Erdoğan toptan Kürtlere terörist dedi." ifadelerini kullanan İyi Parti Genel Başkanı, "HDP'nin görevi şeytanlaştırmak meselesini kırmaktı. Bize de neler dendi. Şimdi HDP'ye oy veren seçmen artı Kürtler. Bugün HDP'ye oy veren yarın başka bir siyasi partiye oy verebilir. Dil o kadar çirkinleşti ki, Kürtleri incitme noktasına gitti." dedi.

Meteoroloji uyardı: Yurdun büyük bölümünde kuvvetli sağanak yağışlar geliyor Gündem Salifov cinayetinde yeni gelişme Gündem Hayvan satışlarında yeni dönem: Dijital ortama taşındı Gündem Türk parasıyla burnunu silen turist gözaltında Gündem