Mersin'de bir terörist etkisiz hale getirildi

Mersin'de polis merkezine bombalı saldırı hazırlığındaki bir kişi öldürüldü. Bölgede inceleme yapan Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, "Teröristin DEAŞ üyesi olduğu ihtimali üzerinde duruyoruz" dedi

Abone ol

Mersin'de 1 terörist etkisiz hale getirildi.

Polis 50. Yıl Karakolu yakınlarında şüpheli harekatlerde bulunan bir şahsa "Dur" ikazında bulunuldu.

Şüpheli kişi "Dur" ikazına uymadı. Polis merkezine doğru yürümeye devam etti. Bu sırada şüpheli kişi omuzundan aşağı doğru sallanan kabloya elini attı. Polis anında şüpheliyi vurularak etkisiz hale getirildi.

Mersin Valiliği, ölü ele geçirilen erkeğin kimlik bilgileri ve örgütsel ilişki ve irtibatlarının tespitine yönelik çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Başsavcı "Teröristin DEAŞ üyesi olduğu ihtimali üzerinde duruyoruz. Kısa sürede detaylı açıklamayı yapacağız. Polis ekiplerimizin başarılı çalışmasıyla önemli bir saldırı engellendi." dedi.

Teröristin üzerindeki bomba, imha uzmanları tarafından etkisiz hale getirildi.

ulusal.com.tr

Şırnak'ta 5 terörist öldürüldü Gündem Erdoğan, Şaban Dişli'yi böyle savundu, Hz. Nuh örneği verdi Gündem Erdoğan'ın 2019 hesapları: Çiller ve Bahçeli'yi başkan yardımcısı yapabilir Gündem Doğu Perinçek: Sabancı Üniversitesini bilim ve vatana sadakate çağırıyoruz Gündem