Dışişleri Bakanlığı'ndan Menbiç açıklaması

Amerika ve Türkiye arasındaki Menbiç görüşmelerinde yol haritasının ana hatları belirlendi. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, mevkidaşı Pompeo ile 4 Haziran'da görüşecek. Açıklama Dışişleri Bakanlığı'ndan yapıldı...

Abone ol

Dışişleri Bakanlığı, Türkiye-ABD Çalışma Grubu'nun Menbiç’te güvenlik ve istikrarın sağlanması hususunda yürütecekleri iş birliği için bir yol haritasının ana hatlarını belirlediğini açıkladı.

Suriye konulu Türkiye- ABD Çalışma Grubu'nun Ankara'da yapılan ikinci toplantısının sonuçları belli oldu.Yapılan açıklamada, "Taraflar, Münbiç’te güvenlik ve istikrarın sağlanması hususunda yürütecekleri işbirliği için bir yol haritasının ana hatlarını belirlemiştir." denildi.

Dışişleri Bakanlığı, Çalışma Grubu'nun tavsiyelerini değerlendirmek üzere yapılacak toplantının tarihini de duyurdu.

Açıklamaya göre, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Amerikan Dışişleri Bakanı Mike Pompeo 4 Haziran'da biraraya gelecek.

Jandarma karakoluna saldırı Gündem Emniyette 12 daire başkanlığına atama yapıldı Gündem Mehmet Şimşek'ten 'fakir' açıklaması Gündem Partilere ve Cumhurbaşkanı adaylarına soru: FETÖ’nün siyasi ayağını açıklayacak mısınız? Gündem