Erdoğan, Binali Yıldırım ve Hulusi Akar ile bir araya geldi

İstanbul'da sürpriz bir üçlü zirveye ev sahipliği yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya ve Katar ziyareti öncesi Başbakan Binali Yıldırım ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile bir araya geldi. Gündem Amerika ile ilişkiler, Suriye ve bölgesel konular oldu. Erdoğan'ın, Başbakan Binali Yıldırım ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile Mabeyn Köşkü'nde yaptığı görüşme sona erdi. Görüşme yaklaşık 3 saat sürdü.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yarın Rusya'ya gidecek. Soçi'de Rusya Devlet Başkanı Vladamir Putin ile görüşek. Erdoğan sonraki durakları ise Katar ve Kuveyt olacak.

Bu kritik ziyaretler öncesinde Erdoğan, İstanbul'da Başbakan Binali Yıldırım ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile görüştü. Mabeyn Köşkü'nde gerçekleşen üçlü zirvenin gündemi Suriye ve bölgede tırmanan gerginlik oldu.

Yıldırım'ın çantasında Rıza Sarraf dosyası vardı. Başbakan, Amerika temasları hakkında Erdoğan'a bilgi verdi.

Erdoğan'ın Putin ile görüşmesinde ikili ilişkiler ve Suriye konusu öncelikli olacak.

Rusya'dan hemen sonra Kuveyt'e geçecek olan Erdoğan, Kuveyt Emiri Şeyh Sabah El Cabir El Ahmed El Sabah ile görüşecek. Görüşmede körfez ülkeleri arasındaki kriz ve ekonomik ilişkiler ağırlıklı olacak.

Kuveyt'teki temaslarının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite Üçüncü toplantısı için Katar'a gidecek.

Erdoğan'ın, Başbakan Binali Yıldırım ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile Mabeyn Köşkü'nde yaptığı görüşme sona erdi. Görüşme yaklaşık 3 saat sürdü.

ulusal.com.tr

HDP Sözcüsü Baydemir gözaltına alındı Gündem AKP’nin Meclis Başkanı adayı kim olacak? Gündem Ulusal Kanal 2 hafta önce duyurmuştu, Türk Ordusu operasyonda yakaladı Gündem Kahramanlar Ata'sını andı Gündem