İstanbul için kar yağışı uyarısı: Meteoroloji tarih verdi (İstanbul hava durumu)

Yeni soğuk hava dalgalarının gelmesiyle beraber kar yağışı yurt genelinde etkisini göstermeye başlayacak. Bu kapsamda 6 Aralık 2017 Çarşamba günü İstanbul'un da içinde olduğu çok sayıda il için kar yağışı uyarısı yapıldı

Abone ol

Ülke genelinde artarak mevsim normallerinin 3 ila 7 derece üzerinde seyredecek ancak hafta başından itibaren yağışlı sistemle birlikte Batı bölgelerden başlayarak hissedilir derecede azalacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan tahminlere göre, 6 Aralık 2017 Çarşamba günü İstanbul'un da içinde olduğu çok sayıda il için kar yağışı uyarısı yapıldı.

HİSSEDİLİR DERECEDE AZALACAK

MGM'nin genel hava durumu tahminlerine göre, hava sıcaklıklarının ülke genelinde artarak mevsim normallerinin 3 ila 7 derece üzerinde seyredeceği ancak hafta başından itibaren yağışlı sistemle birlikte batı bölgelerden başlayarak hissedilir derecede azalacak.

İstanbul Teknik Üniversitesinden Profesör Doktor Orhan Şen yaptığı açıklamada, 5 Aralık ve 10 Aralık 2017 tarihlerinde soğuk hava dalgasının geleceğini belirtmişti.

İşte Meteorolojinin 1 Aralık ile 7 Aralık 2017 haftasına ait hava durumu tahmin raporu:

ulusal.com.tr

Metin Topuz ek ifade verdi Gündem Dışişleri Bakanlığı: Perinçek-İsviçre davasında devletimizin haklı tezleri teyit edilmiştir Gündem THY'nin Moskova uçağı acil iniş yaptı Gündem Rıza Sarraf, jürili duruşmada itirafçı olarak ifade vermeye devam ediyor Gündem