Sözcü yazarı Mehmet Türker yazdı: Herkes Doğu Perinçek'in Meclis'e girmesini istiyor

Abone ol

Sözcü gazetesi yazarı Mehmet Türker bugünkü köşesinde, CHP'nin Vatan Partisi ile seçim ittifakı yapmasını isteyen çok sayıda vatandaşın olduğunu vurguladı.

Bu görüşlerin yabana atılmaması gerektiğini belirten Türker yazısında, "Konuştuğum çok insan, Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek ile iki veya üç kişinin daha CHP kontenjanından Meclis'e girmesini istiyor" dedi.

Türker'in yazısının ilgili bölümü şöyle:

Son günlerde çevremdeki insanlann üzerinde önemle durduklan konu seçim ittifakı... CHP'nin Vatan Partisi ile seçim ittifakı yapmasını isteyen çok sayıda insan var... Hatta Osman Pamukoğlu'nun da bu ittifaka dahil edilmesi bile konuşuluyor. .. Nedeni ise, Vatan Partisi'ne teveccühün arttığı ve hem Vatan Partisi'nin hem de Pamukoğlu'nun lideri olduğu HEPAR'ın gençlik teşkilatlannın çok heyecanlı, çok diri, çok aktif olması... Konuştuğum çok insan, Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek ile iki veya üç kişinin daha CHP kontenjanından Meclis'e girmesini istiyor... Aynı şekilde Pamukoğlu'nun da Meclis'te yer almasını savunanlar var... Bu görüşler yabana atılmamalı.

ulusalkanal.com.tr

Metin Feyzioğlu isyan etti! Gündem Dört nala özelleştirme Gündem Çığ: Birleşmenin adresi Vatan Partisi'dir, 7 Haziran'da destekleyeceğim Gündem Irak Türkmenleri, IŞİD'e karşı tugay kuruyor Gündem