İşçi Partisi seçim çalışmalarını başlattı

18 ocak 2015 tarihinde İşçi Partisi Kırklareli il başkanlığında , il ve ilçelerden gelen yönetici ve üyelerle değerlendirme ve seçim çalışmaları toplantısı yapıldı.

Abone ol

18 ocak 2015 tarihinde İşçi Partisi Kırklareli il başkanlığında , il ve ilçelerden gelen yönetici ve üyelerle değerlendirme ve seçim çalışmaları toplantısı yapıldı. Merkez Karar Kurulu üyesi Erdal Demirkan'ın da katıldığı toplantı ya çok sayıda partili de katıldı. Seçim çalışmalarının değerlendirildiği toplantının ardından İşçi Partililer Dingiloğlu parkına kadar yürüyerek burada İl Başkanı Teoman Üstündağ' ın basın açıklamasını yaptılar.

Teoman Üstündağ ; yaptığı açıklama da Doğu Perincek' in yurt dışı yasağının kalkmasına dikkat çekti. Doğu Perincek'in davası kişisel değildir, Türkiye Cumhuriyetinin yapamadığını Genel Başkanımız kişisel olarak başarmıştır diyen Üstündağ herkesi duyarlı olmaya çağırdı. "Beni alın Perincek'i gönderin" sloganın damga vurduğu basın açıklaması aynı konuda ki afişlerle partililerin paylaşım için fotoğraf çektirmeleriyle son buldu.

Milyonlarca tüketiciye iyi haber! Artık ödemeyeceksiniz! Gündem TÜBiTAK'ta ikinci skandal! Gündem Ege'de korkutan deprem! Gündem İstanbul, Alibeyköy'de şüpheli çanta paniği Gündem