Son maçlarda forma şansı bulamıyor

NBA'de kariyerinin 14'üncü sezonunda Los Angeles Clippers'da forma giyen Hidayet Türkoğlu, Clippers'in oynadığı son maçlarda forma şansı bulamıyor.

Abone ol

NBA'de LA Clippers 'in dün gece oynadığı ve LA Lakers'i 114-89 'luk skor ile yendigi maçın ardından, LA Clippers 'in başantrenörü Doc Rivers , Hidayet Turkoglu 'nun takımdaki durumu hakkında sorulan soruyu yanıtladı .

LA Clippers'in başantrenörü Doc Rivers, Hidayet için takımındaki önemli ve tecrübeli oyunculardan biri oyduğunu ve sadece saha içinde değil saha dışında da Hido'nun tecrübesinden faydalandığını açıkladı. Doc Rivers "Hido çok sevdiğim bir oyuncum. Zamanı gelince oynayacak. Hidayet takımdaki en genç oyuncu değil, bu tip maçlarda oynaması ya da oynamaması çok önemli değil. O'nun bu takımdaki işi sadece saha içerisinde değil. Hido saha dışında ayrıca çok önemli bir isim, her zaman en doğru şeyleri söyleyen, tecrübelerini arkadaşlarına aktaran bir kişi, böyle oyunculara sahip olmak bir değerdir" şeklinde konuştu.

Barbaros Tapan

DHA

Dünyanın en hızlıları Erzurum'da! Spor Avrupa devleri Messi için harekete geçti Spor Türk futbolunda ve UEFA'da bir devir kapanıyor Spor Trabzonspor şehidine sahip çıktı Spor