Binali Yıldırım, AKP grup toplantısında konuştu

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin grup toplantısında konuştu

Abone ol

Binali Yıldırım'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

Her gün Yezidlik yaparak bize Kerbelayı yaşatıyorlar. Biz gerek ülkemizde, gerek coğrafyamızda yeni ve modern Yezidlerin kan dökmesi karşısında hakkı savunmaya devam edeceğiz.

Üzerimizde milletin yüklediği ağır bir yük var. Her zaman milletimiz için en doğruyu yapmak için canla başla çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. Gece gündüz demeden, daima vatandaşlarımızın hizmetinde olduk, olmaya devam edeceğiz. Yatırımlarımızın biri bitmeden biri başlamalı ki, Türkiye kalkınmaya devam etsin. Bizim bu güzel ülke için hayallerimiz, çok önemli hedeflerimiz var. Hedef Türkiye'yi her yönüyle gelişmiş bir ülke haline getirmek. Bütün arkadaşlarımızdan istediğim, millete hizmette kendinize asla sınır koymayın.

AKP'Lİ BAŞKANIN ÖLDÜRÜLMESİ

Dün gece Dicle İlçe Başkanımız kendi işyerinde alçakça şehit edildi. AK Parti sizin yaptıklarınıza papuç bırakacak değildir.

FETÖ'YE YÖNELİK OPERASYONLAR

Bir tek vatandaşımızın bile mağdur edilmesine asla rıza gösteremeyiz. İtirazlar objektif şekilde değerlendirilecek. Mümkün olan en hızlı şekilde inşallah, varsa bu mağduriyetleri de gidereceğiz. Ancak tuzaklara karşı da son derece dikkatli olmamız gerekiyor. Mağdur edebiyatının tehlikeyi gölgelemesine asla izin vermeyelim

"AK PARTİ'DE HAİN, TERÖRİST BARINAMAZ"

AK Parti, içinde hiçbir hain, hiçbir terörist barındırmaz. Diğerleri, FETÖ ile AK Parti mücadele ederken aynı şeyleri söylüyorlardı, onların avukatlığını yapıyorlardı. 15 Temmuz gibi alçak bir darbe girişiminin bile hala bazılarının aklını başına getirmediğini görüyoruz. Biz Türkiye genelinde olduğu gibi AK Parti içerisinde de aynı mücadeleyi verdik, veriyoruz. Dedikodulara kulak asıp fitneye asla fırsat verilmesin. Hiç kimse FETÖ'nün değirmenine su taşıyan duruma düşmesin

"ANA MUHALEFET PARTİSİ DİKKATLİ OLSUN"

Bugünlerde Ana Muhalefet Partisi özellikle dikkatli olması gerekiyor. Ülkemizin 15 Temmuz'da atlattığı badireyi es geçmeye başladılar. Sabah akşam, mağduriyet üzerinden kafa karıştırmaya devam ediyorlar. 15 Temmuz'un asıl mağduru şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz; istiklali, istikbali, bayrağı tehdit edilen 79 milyon vatan evladıdır

"PKK'YA, DAEŞ'E AĞIR DARBELER İNDİRECEĞİZ"

Aynı şekilde PKK'ya, DAEŞ'e de ağır darbeler indirmeye devam edeceğiz. Sözde kurtarılmış alan dedikleri yeri, güvenlik güçlerimiz yerle bir etti. Bütün inlere girildi, gereken temizlik yapıldı. Önemli sığınaklar imha edildi, büyük miktarda silah uyuşturucu yok edildi. Terör örgütünün kırsal alandaki kabiliyeti büyük oranda sınırlandırıldı. Yapılan operasyonlar, alınan tedbirler sonucu birçok eylem girişimini engelledik. Bugüne kadar canlı bomba eylemi yapmak isteyen 269 eylemciyi etkisiz hale getirdik.

"KENDİ KAZDIKLARI ÇUKURDA BOĞULDULAR"

Terör örgütü kanlı eylemlerini artırmak için intihar eylemine girişiyor. Çocuk yaşlı, sivil asker demeden şehit ediyorlar. En sonra pazar günü Şemdinli'de yol kontrolü yapan güvenlik güçlerimize 5 ton patlayıcıyla intihar saldırısı yapan teröristler askerlerimizin ve sivillerimizi şehit ettiler. Yaralılarımız var. Hastanelerde tedavi görüyor. Bütün bunlara rağmen milletimizin devletimize inancı günden güne artarak devam ediyor. Bu da terör örgütünü çılgına çeviriyor, nasıl saldıracaklarını bilemiyorlar. Bu saldırılar bölge halkına gözdağı niteliğindedir. Kendi kazdıkları çukurda boğuldular.

"İNTİHAR SALDIRILARININ ARTIRILMASI TALİMATLARI VAR"

Çukur siyaseti, özyönetim zırvaları başarılı çalışmalarımızla ortadan kaldırıldı. AK Parti teşkilatlarına yönelik intihar saldırılarının artırılması yönünde örgüt yöneticilerinin talimatları var. Bu talimatlar uygulanmaya geçirilmeye çalışılıyor. Milletimiz bilsinki canımızı feda etmeye hazırız Gerektiğinde canımızı bu ülkeye feda etmeye hazırız. Bu uğurda ölmek bizim için şereftir.

"FIRAT'IN DOĞUSU İÇİN GEREĞİNİ YAPARIZ"

Fırat'ın batısı diyoruz ama, eğer terör eylemleri Fırat'ın doğusunda da devam ederse orası için de gereğini yapırız.

ulusalkanal.com.tr

Büyük kayıplar veren PKK’nın yeni taktiği! Gündem Ankara'daki canlı bombalarla ilgili 1 kişi daha aranıyor Gündem Adalet Bakanı Bozdağ, ABD'ye gidiyor Gündem MHP'nin yeni Grup Başkanvekili belli oldu Gündem