Bu fotoğraflar delil oluşturuyor!

İstanbul Mecidiyeköy'de inşaatı devam eden Torun Center rezidansında geçen cumartesi akşamı 10 işçinin öldüğü asansör kazasıyla ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı müfettişlerinin araştırmalarının ilk sonuçları ortaya çıktı.

Abone ol

İşte facia dosyasındaki delil fotoğrafları İstanbul Mecidiyeköy'de inşaatı devam eden Torun Center rezidansında geçen cumartesi akşamı 10 işçinin öldüğü asansör kazasıyla ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı müfettişlerinin araştırmalarının ilk sonuçları ortaya çıktı.

Faciaya neden olan asansöre, düzeneğine ve kırılan dişlilere ait soruşturma dosyasındaki delil fotoğraflar da ortaya çıktı.

Müfettişler, kazaya neden olan üç ihmal, tespit etti. Bakanlık Teftiş Kurulu Başkanı Mehmet Tezel, "Bunlar, üretime dalmışlar, insan emniyetini unutmuşlar. Facianın temel nedeni, asansörü en üstte tutması gereken stoperlerin olmaması. Bu kadar küçük biri parçayı takmazsan facia olur, bunlar kabul edilemez" dedi.

DHA

'Kelle koltukta çalışıyoruz' Ekonomi Türkiye büyüyemedi Ekonomi HES direnişçileri şenliği Ekonomi Bir tepki de sendikalardan Ekonomi