Tunç Soyer'in 3 Mayıs ısrarı devam ediyor

AK Parti, MHP Vatan Partisi’nin “9 Eylül’e alternatif oluşturmak” ile eleştirdiği İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından yanıt veren Soyer, “3 Mayıs Dünya İzmirliler Günü dedik diye bir bardak suda fırtınalar koparanlar oldu” ifadelerini kullandı.

Abone ol

Kentin plakasından yola çıkarak 3 Mayıs’ Dünya İzmirliler Günü ilan eden CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, AK Parti, MHP ve Vatan Partisi’nden gelen tepkiler üzerine açıklama yaptı.

Sosyal Medya hesaplarından sesli bir paylaşım ile eleştirilere yanıt veren Soyer, 9 Eylül’e gölge düşürmediklerini İzmir’in plakasından yola çıkarak espriyle şehrin dünya markası katkı sağlamaya gayret ettiklerini belirtti.

Soyer açıklamasında AK Parti’ye gönderme yaparak “Atatürk anıtlarına çelenk bırakılmasını bile engelleyerek bayramlarımızı zehir edenler bu konuda hiç ahkam kesmeye kalkışmasınlar” dedi.

ulusal.com.tr

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni mesaj Gündem Atama kararları Resmi Gazete'de Gündem Doğu Perinçek yazdı: Merhaba Kamuculuk–27! Dolar saltanatı yıkılıyor Gündem Bartu Soral: Bu bir rezalet, bir felakettir Gündem