Sağlık çalışanlarına alkışlı destek

Sağlık çalışanlarına alkışlı destek sürüyor. Yurttaşlar yine pencere ve balkonlara çıkarak sağlık emekçilerine teşekkürünü alkışlarıyla iletti. Işıklar onlar için yanıp, söndürüldü. Sağlık emekçileri gibi fedakarca görev başındaki asker ve polisimiz de unutulmadı.

Abone ol

Türkiye kenetlendi. Saat 21:00'i gösterdiğinde yine yurdun dört bir yanından alkış sesleri yükseldi. Önce toplum sağlığı diyerek görev başındaki kahramanlara yurttaşlar alkışlarıyla destek verdi.

İstanbul'da koronavirüs salgınıyla amansız mücadele eden sağlık emekçileri için havai fişekler fırlatıldı. İstanbul semaları onlar için renklendirildi. Işıklar geceyi aydınlattı.

Konya'da vatandaşlar, balkonlarına çıktı. Salgının yayılmasını önlemek için özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarına alkışlarla destek verdi. Arabalarından korna sesleriyle de desteği büyüttü.

Isparta'da kameralara dayanışmanın en güzel görüntüleri yansıdı. İl Emniyet Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri, sağlık çalışanlarına ve hastalara siren çalarak destek verdi. Şehit Yunus Emre Devlet Hastanesi acil girişinde ve camlarında toplanan sağlık çalışanları da sirenlere alkışlayarak karşılık verdi.

Antalya'da sağlık emekçileri gibi görevini fedakarca sürdüren asker ve polislerde unutulmadı. Saat 21:00 de yurttaşlar evlerinin pencere ve balkonlarına çıktı. 1 dakika boyunca alkışlar, yeri göğü inletti.

ulusal.com.tr

Azitromisin nedir? Azitromisinin koronavirüse iyi geldiği doğru mu? Koronavirüsün ilacı bulundu mu? Sağlık Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan sınav açıklaması Sağlık Veterinerlerden aşı üretme çağrısı Sağlık Cumhuriyetçi Hekimler yapılması gerekenleri 6 maddeyle sıraladı Sağlık