Erdoğan o sözleri Fidan'ın yüzüne karşı söylediği ortaya çıktı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın istifa etmesine sert tepki gösterdiği Eski MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile Medine'de görüştüğü ortaya çıktı. Erdoğan'ın "sırdaşım" dediği Fidan'a kırgınlığını dile getirdiği belirtildi.

Abone ol

MİT Müsteşarlığı'ndan istifa ederek AKP'den aday adayı olan Hakan Fidan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü.

Fidan'ın istifa kararını "Olumlu bakmıyorum" sözleriyle eleştiren Erdoğan, Arabistan dönüşü yaptığı açıklamada "Hâlâ kırgınım" demişti.

Erdoğan'ın bu sözleri daha önce "sırdaşım" dediği Fidan'la yaptığı yüz yüze görüşmenin ardından söylediği ortaya çıktı. İddialara göre Erdoğan bu kırgınlığını, Suudi Arabistan ziyareti sırasında 2 Mart'ta Medine'de bir araya geldiği Fidan'a da söyledi.

İddialara göre yumuşama sinyallerinin de alındığı görüşmede Fidan, MİT Müsteşarlığından ayrılma gerekçeleri ve yaşadığı sıkıntıları Erdoğan'a doğrudan iletti. Erdoğan ile Fidan'ın MİT'in bundan sonraki durumu ile ilgili de konuştuğu öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Umre ziyaretinin hemen ardından Hakan Fidan'ın Umre'de çekilen fotoğraflar basına yansımıştı.

ulusalkanal.com.tr

Erdoğan Bayraktar işi biliyor! Gündem Atatürk ve Turan Emeksiz büstleri kaldırıldı! Gündem Adalet Bakanı Bekir Bozdağ istifa etti Gündem Atilla Taş serbest bırakıldı! Gündem