Ulusal Kanal Mustafa Kaya ile 'Günaydın Türkiye' diyor

Abone ol

Ulusal Kanal sabah kuşağında 'Günaydın Türkiye' programı başlıyor... Hulki Cevizoğlu’nun Genel Yayın Yönetmenliği’ni üstlenmesiyle birlikte kanalın programlarında yenilikler başladı.Bu çerçevede daha önce Ulusal Kanal Ankara Temsilciliği ve Aydınlık Gazetesi Haber Müdürlüğü görevlerini yürüten Mustafa Kaya 'Günaydın Türkiye' programı ile hafta içi her sabah 07:00-10:00 saatleri arasında ekranda olacak.

Ulusal Kanal'ın sezon içindeki iddialı yayınlarından biri olan 'Günaydın Türkiye'de günün manşetleri, sıcak haberleri, yabancı basın başlıkları ve gündemdeki konular alanında uzman konuklarla tartışılacak. Siyasetten kültüre, spordan ekonomiye birçok başlık 'Günaydın Türkiye'de yankılanacak...

Uzun süredir sabah kuşağında Televizyon Gazetesi programını yapan Halil Nebiler ise yeni projelerle Ulusal Kanal ekranında olmaya devam edecek.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden lisans diplomasını alan Mustafa Kaya, Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nde Ortaadoğu alanında Yüksek Lisansı'nı tamamladı. Daha önce Ulusal Kanal Ankara Temsilciliği'ni yürüten Kaya'nın son görevi Aydınlık Gazetesi haber Müdürlüğü'ydü.

ulusalkanal.com.tr

Kral Çıplak'ta bu hafta Yaşam Ünlü oyuncunun eski sevgilisi intihar etti Yaşam Erdal Beşikçioğlu'nun acı günü Yaşam Tuncer Kılınç ve Rıza Zelyut Ulusal Kanal'da Yaşam