“İstanbul'a temiz bir el“

Usta gazeteci Can Ataklı, Beşiktaş Barbaros Meydanı'nda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday adaylığını açıkladı. Ataklı'nın Beşiktaş'taki buluşmasına binlerce kişi katıldı. Halka seslenen Can Ataklı, "Temiz bir siyaset, temiz bir İstanbul için el ele verelim" dedi.

Abone ol

40 yıla yakın gazetecilik tecrübesinin ardından siyasete soyunan Can Ataklı, Beşiktaş Barbaros Meydanı'nda İstanbullularla buluştu.

"Temiz bir siyaset" sloganıyla yola çıkan Ataklı, meydana eşi ve annesi ile birlikte vapurla geldi. Halkın yoğun ilgi gösterdiği Ataklı, sahneye ulaşmakta güçlük çekti.

Güç de olsa sahneye ulaşabilen Ataklı; halka seslendi, CHP'den Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday aday olduğunu açıkladı.

Beşiktaş'taki buluşmaya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi için adaylığını koyan bir başka isim olan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ve İşçi Partisi Şişli Belediye Başkan adayı Ümit Zileli de katıldı.

Can Ataklı, İstanbulu rantçıların elinden kurtarmak için yola çıktığını belirtti. Ataklı'nın konuşması sırasında binlerce yurttaşın birlik sloganları yükseldi.

Alkışlarla konşmasını bitiren Can Ataklı, daha sonra Beşiktaş esnafını ziyaret etti, sorunlarını dinledi.

Haber: Deniz Çağlayan

Kamera: Bülent Ünal - İnanç Saraçoğlu

ulusalkanal.com.tr

Avrupa'da seferberlik var Gündem KKTC'de korkulan oldu! Gündem AKP'den itiraf gibi yanıtlar Gündem “Halkın belediyesini kuracağız“ Gündem