Ak Saray'da Suikast tedbiri! 'Her şeyi kontrol ediyoruz'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doktoru AKP Milletvekili Cevdet Erdöl, suikast ihtimaline karşı alınan önlemleri açıkladı. Saray'da 5 kişilik Acil Tıp Ekibi kurduklarını belirten Erdöl, Erdoğan'ın yediği içtiği her şeyin kontrol edildiğini açıkladı.

Abone ol

"Suikastlar artık silah değil gıdayla yapılıyor. Bu sözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doktoru aynı zamanda AKP Milletvekili olan Cevdet Erdöl'e ait.

Erdöl, Meclis'te bir grup gazeteciyle yaptığı sohbette olası bir suikasta karşı alınan tedbirleri açıkladı.

Erdöl, "Saray'da Acil Tıp Ekibi kurduk. 5 kişilik bu ekip, 24 saat esasına göre çalışıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın içtiği sudan yediği yemeğe kadar her şey inceleme ve analizden geçiriliyor. Dünya genelinde suikastların artık silahla değil, bu tür yollarla bilhassa gıda yoluyla yapıldığı biliniyor. Alınan örnekler sadece Ankara 'da değil, İstanbul'da da değişik laboratuarlarda analiz ediliyor." dedi

Yurtiçi ve yurtdışındaki tüm seyahatlerde aynı analizlerin yapıldığını belirten Erdöl, Saray'da analiz laboratuarı kurulmasını planladıklarını da kaydetti. "Gıda suikastına karşı alınan tedbirler açısından dünya ülkelerinden daha ilerideyiz" diyen Cevdet Erdöl, şimdiye kadar ciddi bir olayla karşılaşılmadığını söyledi.

Erdoğan için Saraya laboratuar kurulacağı tartışmaları Meclis gündemine de taşındı. CHP Milletvekili Aytun Çıray, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde; Bakanlık tarafından alınan cihazlar Saray'da mı kullanılacak? Analiz sonuçları kamuoyuna açıklanacak mı?" diye sordu.

ulusalkanal.com.tr

"Türk Ordusu'nun savaş hazırlıkları tehlikeye atıldı" Gündem Savcılık, 24 kişinin serbest bırakılmasına itiraz etti! Gündem Niçin Vatan Gündem Açıklamanın ardından iki taraf arasında pürüzler de ortaya çıktı Gündem