Ankara'da operasyon başladı: 25 gözaltı kararı var

FETÖ'nün "Hava Kuvvetleri Komutanlığı yapılanması"na operasyon düzenlendi. Soruşturma kapsamında aralarında eski albayların da bulunduğu 25 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. 15 şüpheli yakalandı.

Abone ol

Ankara merkezli 12 ilde, Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik operasyon yapıldı. Hedefte FETÖ'nün "Hava Kuvvetleri Komutanlığı yapılanması" vardı.

Soruşturma kapsamında 5'i albay, 5'i yarbay 13'ü binbaşı ve 2'si yüzbaşı olmak üzere 25 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Ekipler; Ankara, İzmir, Denizli, İstanbul, Çanakkale, Osmaniye, Sakarya, Diyarbakır, Konya, Eskişehir, Balıkesir ve Kayseri'de eş zamanlı operasyonlar düzenledi.

Telefonlarına ByLock yükledikleri, deşifre olmamak için kontörlü ve ankesörlü telefonlar kullandıkları belirlenen kişilerden 15'i gözaltına alındı.

ulusal.com.tr

İçişleri Bakanlığı: Son bir haftada 23 terörist etkisiz hale getirildi Gündem YSK Başkanı tüm partilere bu çağrıyı yaptı Gündem Amiral Soner Polat yazdı: Oramiral Özden Örnek Gündem Üretim ekonomisi için 'Perinçek' dediler Gündem