İki Air France uçağına bomba ihbarı!

ABD'den Los Angeles ve Washington DC kentlerinden Paris'e gitmek için havalanan 2 ayrı Fransız Havayolları uçağına bomba ihbarı yapıldı. Uçaklar yön değiştirerek ABD ve Kanada’daki havalimanlarına zorunlu iniş yapmak kaldı

Abone ol

ABD'nin farklı kentlerinden Paris'e gitmek üzere havalanan iki uçak bomba ihbarı nedeniyle acil iniş yapmak zorunda kaldı.

Air France'e ait iki uçak biri Los Angeles'tan kalkış yaptı ve ihbarın ardından da 487 yolcusuyla birlikte Salt Lake City'deki havalimanına yönlendirildi.

Washington Dulles Havalimanı'ndan havalanan uçakta 298 yolcu bulunuyordu. Bu uçak ta Kanada'nın Halifax kentine acil iniş yaptı.

Air France Sözcüsü Christophe Paumier, yaptığı açıklamada, uçakların kalkışından sonra telefonla bomba ihbarı aldıklarını belirtti. Paumier, uçaklarda FBI ajanları ve havaalanı polisinin saatlerce arama yaptığını kaydetti.

Sözcünün aktardığına göre uçaklardaki yolcuların sorgulandı ve tüm bagajlar tek tek kontrol edildi. Uçaktan tahliye edilen yolcular özel bir alanda bekletilirken aramaların sonucu hakkında henüz net bir bilgi ulaşmadı.

ulusalkanal.com.tr

Havada korku dolu anlar Dünya Putin ve Hollande IŞİD ile mücadelede anlaştı Dünya İptal edilen füze savunma ihalesiyle ilgili ilk kez resmi açıklama Dünya Suudi Arabistan'da son 50 yılın en şiddetli sel baskını Dünya