Özkan Sümer hayatını kaybetti

Trabzonspor ve Türk futbolunun önemli isimlerinden Özkan Sümer, Trabzon'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Abone ol

Bordo-mavili takımda futbolculuk, teknik direktörlük ve başkanlık görevlerinde bulunan 80 yaşındaki Özkan Sümer, bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Efsane isim, tedavisinin sürdüğü Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde bu sabah saatlerinde vefat etti.

Sümer saat 14.00'te Trabzon İskenderpaşa Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek.

80 yaşında hayata gözlerini yuman 'Futbolun Bilge İnsanı' olarak adlandırılan Özkan Sümer, ömrünü Trabzonspor'a, Türk futboluna adamıştı. Karadeniz ekibinde iki lig ve bir türkiye kupası şampiyonluğu yaşayan Sümer, Galatasaray'ın başındaki teknik direktörlük serüveninde de bir Cumhurbaşkanlığı Kupası sevinci yaşamıştı.

TFF'DEN 1 DAKİKALIK SAYGI DURUŞU KARARI

Sümer'in vefatı sonrası TFF'den de başsağlığı ve açıklama geldi. Yapılan açıklamada, Özkan Sümer'in vefatı nedeniyle 22-24 Aralık tarihlerinde oynanacak müsabakalar öncesinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunulacağı belirtildi.

SPOR KULÜPLERİNDEN ÖZKAN SÜMER PAYLAŞIMI

Spor dünyası da Özkan Sümer'in vefatı nedeniyle sosyal medya hesaplarından mesaj yayımladı. Başta Trabzonspor olmak üzere, Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve diğer kulüpler sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajı yayımladı.

TFF'den beIN Sports açıklaması: Yayıncı kuruluş ödemelerin tamamını yapmadı Spor Milli sporculardan Avrupa Erkekler Artistik Cimnastik Şampiyonası'nda 6 madalya Spor Paris Saint Germain - Başakşehir maçı kaldığı yerden devam etti. Spor Ali Koç'tan hakemlere sert eleştiri Spor