Çocuklar için mobilya tasarladılar

Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarım Bölümü öğrencileri TEGEV'de eğitim gören çocuklar için özel mobilyalar tasarladı. Mobilyalar yapılırken çocukların hoşuna giden hayvan tasarımları tercih edildi.

Abone ol

İlköğrenim çağındaki çocukların çağdaş bir eğitim alması için kurulan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ile Yaşar Üniversitesi ZOO Project'te buluştu

Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarım Bölümü öğrencileri, proje kapsamında çocukların eğitim alanlarını ziyaret etti ve onlar için özel mobilyalar tasarladı.

Yaşar Üniversitesi İçmimarlık ve Çevre Tasarım Bölümü Öğretim Görevlisi Gökhan Keskin, proje amacının TEGEV'in tanınırlığını arttırmak ve çocukların eğitimine destek olmak olduğunu belirtti.

İç mimarlık öğrencileri proje kapsamında yaptıkları mobilyaları Ulusal Kanal'a anlattı.

Öğrenciler yeni dönemde farklı bir proje ile tasarladıkları mobilyalardan elde ettikleri geliri TEGEV'e bağışlamayı hedefliyor.

ulusal.com.tr

5,2 milyon kaçak akaryakıt ele geçirildi Yurt Evlat nöbeti Berlin'de Yurt Van'da 16 kilo 870 gram uyuşturucu ele geçirildi Yurt Siber polisler sosyal medyada 'koronavirüs' devriyesinde Yurt