Rize'de 1 belde ve 4 köy koronavirüs nedeniyle karantina altına alındı

Koronavirüs salgınına karşı alınan önlemlerde dikkat çekici ve merak uyandıran bir gelişme yaşandı. Rize'de bir belde ve 4 köy karantina altına alındı.

Abone ol

Koronavirüs salgınına karşı alınan yeni önlemlerden birisi oldukça dikkat çekti. Rize'de merkeze bağlı Kendirli beldesi ile 4 köyün karantina altına alındığı duyuruldu.

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "İlimiz Kendirli beldesi ve bununla yakın temasta olan Yeni Selimiye, Beştepe, Esentepe ve Maltepe köyleri potansiyel koronavirüs vakalarının önüne geçebilmek için karantina altına alınmıştır." ifadesine yer verildi.

Anılan yerleşim yerlerine giriş çıkışlara izin verilmeyecek. Çok acil ihtiyaçların karşılanması haricinde ve izin verilenler dışında sokağa çıkışlar da ikinci bir emre kadar sınırlandırıldı.

ulusal.com.tr

İran'da koronavirüs salgını: 2 bin 378 ölü Yurt Savunma sanayisi sağlığa iyi gelecek Yurt İstanbul Valisi Yerlikaya'dan koronavirüs açıklaması Yurt Diyarbakır'da uyuşturucu operasyonları: 114 kilogram esrar ele geçirildi Yurt