Mavi kapak, mavi sevgi

İzmir'de yaşayan 13 yaşındaki Koral Mercan herkese örnek olacak bir işe imza attı. Engelli vatandaşlar için "Mavi Kapak, Mavi Sevgi" kampanyası kapsamında bir yılda 185 bin kapak topladı.

Abone ol

13 yaşındaki Koral Mercan, örnek bir çalışma yaptı.

Konak Belediyesi’nin bedensel engellileri ücretsiz tekerlekli sandalye sahibi yapan "Mavi Kapak, Mavi Sevgi" kampanyası için bir yılda 185 bin kapak topladı.

Mercan, tek başına yaklaşık 400 kilogram kapak biriktirerek bir rekora imza attı. Ortaya koyduğu özveriyle de yaşıtlarına örnek oldu.

İzmir’in Alsancak Semti’nde annesiyle birlikte yaşayan ortaokul öğrencisi Koral Mercan, bedensel engelli vatandaşlara umut verdi.

Yaşının çok ötesinde bir sorumluluk örneği sergileyerek bir yıldır mavi kapak toplayan genç kız, artık evine sığmayan kapakları Konak Belediyesi’nin görevli ekiplerine teslim etti.

Konak Belediyesi’nin "Mavi Kapak Mavi Sevgi" kampanyasında toplanan her 270 kilogram pet şişe kapağına bir tekerlekli sandalye veriliyor.

ulusalkanal.com.tr

Erzurum'da aile kavgası: 3'ü polis 8 yaralı Yurt İstanbul'da halk otobüsüne silahlı saldırı Yurt Erzurum'da kaza: 3 ölü, 2 yaralı Yurt Manisa Valisi Güvençer'den deprem açıklaması Yurt