Survivor'da flaş kavga! Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? 30 Mart Pazartesi Survivor'da yaşananlar... Yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Hafta içi her gün ekranlara gelen Survivor programında dün iki takım ödül oyunu için kıyasıya yarıştı. Oyun sırasında iki takım arasında gergin dakikalar yaşandı.

Abone ol

TV8'in sevilen yarışması Survivor'da dün akşam ünlüler ve gönüllüler takımı ödül yemek olarak et ve patates püresi ve eşliğinde salata olurken yarışmacıların duş alabileceği de eklendi. Uzun süreden beri aç olan ve temiz su da duş almak isteyen yarışmacılar ödül oyunu için oldukça heyecanlandılar.

Ödülü kazanmak için basket oynayan yarışmacılarda, her takımdan 2'şer kişi erkekler ve kadınlar ayrı olarak oynadılar. Kadınlardan 2 basket, erkeklerden ise 3 basket atmaları istendi.

Sercan, Parviz ve Barış arasında basket oyununda da gerilim yaşandı. Faul yapan Parviz Barış'ın düşmesine neden oldu ve Barış yerdeyken Sercan, Barış'ın üzerine yürüyerek "Koskoca cüssen var ama her şeye ağlıyorsun" dedi.

Daha sonra Burak ve Parviz arasında da gerilim yaşandı.

Ödül oyununun kazananı ise gönüllüler takımı oldu.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

Özcan Eren'in katili cinayeti itiraf etti! Müge Anlı'da bugün neler oluyor? Müge Anlı ile Tatlı Sert 30 Mart 2020 Pazartesi izle... Canlı özet Medya Ya İstiklal Ya Ölüm 5. ve 6. bölüm izle... Ya İstiklal Ya Ölüm yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Medya Elif yok oldu! Beni Bırakma 421. bölüm izle... 30 Mart Pazartesi 2020 son bölüm izle... Beni Bırakma 421. bölüm özeti… Medya Narin ve Kemal boşanıyor! Yemin 216. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 217. bölüm fragmanı izle.. Medya