İkisi kalp hastası üçüz babasına belediyede iş

İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır'ın Kayapınar Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Kılıç, üçüz çocuklarından ikisi kalp hastası olan babayı belediyede işe yerleştirdi

Abone ol

İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır'ın Kayapınar Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Mustafa Kılıç, ikisi kalp hastası üçüz çocuk babasına belediyede istihdam imkanı sağladı.

Kayapınar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediye ekipleri evlendikten 8 yıl sonra üçüz çocuk sahibi olan İhsan Dadır ile ailesini ziyaret etti.

Ailenin sorunlarını dinleyen ekipler, üçüz çocuklarla yakından ilgilendi.

Çocuklardan ikisinin kalp rahatsızlığı bulunduğunun öğrenilmesi üzerine Kılıç’ıntalimatıyla kalp hastası 2 çocuk Diyarbakır Çocuk ve Kadın Doğum Hastalıkları Hastanesine götürülerek, sağlık kontrolünden geçirildi.

Çocukların babası İhsan Dadır, Kayapınar Belediyesinde işe yerleştirildi.

Dadır, kendilerine destek olan Kılıç'a teşekkür etti.

Şehit Uzman Çavuş Atalay son yolculuğa uğurlandı Gündem Kamu hastanelerindeki tek endokrinoloji uzmanı FETÖ'den gözaltına alındı - Sakarya haberleri Gündem PTT personel alımı başvurusu bugün başladı! İşte PTT başvuru şartları Gündem 'Çarkıfelek' operasyonu: 13 kişi gözaltına alındı - İstanbul haberleri Gündem