Erdoğan, Obama ile görüştü

Fransa'nın başkenti Paris’te bulunan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Barack Obama ile görüştü. Yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından açıklama yapan Obama, "Türkiye ile Rusya’nın nasıl bir arada çalışabileceğini ele aldık” dedi

Abone ol

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler İklim Zirvesi için gittiği Fransa'nın başkenti Paris'te ABD Başkanı Barack Obama ile görüştü.

ABD'nin Paris'teki OECD Daimi Temsilciliğinde yapılan basına kapalı görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.

Görüşmeye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kalın ve Cumhurbaşkanlığı Dışişleri Başdanışmanı Ahmet Yıldız da katıldı.

ABD Başkanı Obama açıklama yaptı. Obama, “Savaş uçağının düşürülmesinin ardından Türkiye ile Rusya’nın nasıl bir arada çalışabileceğini ele aldık” dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da bir açıklama yaptı. Erdoğan, "Türkiye Rusya arasındaki gelişmelerin değerlendirmesini yaptık. Buradaki derdimiz, bu işin diplomatik başlıklar, söylem içerisinde nasıl neticeye kavuşturulmasıdır. Zira bölgedeki gerilimler, bizleri de üzmektedir" dedi.

ulusalkanal.com.tr

Almanya'dan IŞİD'le mücadele paketine onay Dünya 'Simurg' İranlıları büyüledi Dünya Peru'da bir mezarlıkta bin yıllık mezarlar bulundu Dünya Beşar Esad: Herkes tarafından kabul edilir Dünya