Bordo Mavili yönetimin emniyeti maçtan önce uyardığı ortaya çıktı

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylardan önce bordo mavili ekibin emniyeti uyardığı ortaya çıktı. Kale arkası tribününde olayların olabileceğini belirten Trabzonspor idarecilerinin o bölgede özel güvenlik değil, sadece polis bulundurulmasını istediği öğrenildi.

Abone ol

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın Fenerbahçe maçında çıkan olaylarla ilgili yaptığı, "Provokasyon" açıklaması büyük yankı uyandırmıştı.

Bordo-Mavili yönetimin olaylı maç öncesi emniyet yetkililerini uyardığı ortaya çıktı.

Fanatik gazetesinin haberine göre, kale arkası tribününden saldırıların olabileceğini belirten Trabzonspor’un idarecileri, o bölgede özel güvenlik değil, sadece polis bulundurulmasını istedi.

Bordo-Mavililer’in ayrıca stada girişler için de ekstra tedbirler talep ettiği, bileti-kartı olmayanların stat çevresinde bulundurulmamasını istediği öğrenildi.

Öte yandan, Kulüpler Birliği Vakfı, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olayları protesto etmek amacıyla bu haftaki maçları 2 dakika geç başlatma kararı aldı.

Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da olayla ilgili müfettiş görevlendirildiğini açıkladı.

ulusalkanal.com.tr

Bu da oldu: Ayakkabı ve pantolonu... Spor Trabzonspor'da operasyon başladı Spor Trabzonspor'da operasyon başladı Spor Fenerbahçe maçlarını tamamlayamıyor Spor