Diyarbakır'dan acı haber: 2 şehit, 4 yaralı

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 2 mehmetçik PKK'nın hain pususunda şehit oldu. Bir ihbar üzerine bölgeye giden askeri konvoyun geçişi sırasında bomba yüklü araç patlatıldı, ardından PKK'lılar tarafından ateş açıldı. Olayda Astsubay İsmail Yavuz ve uzman çavuş Mehmet Koçak, şehit oldu, 4 asker de yaralandı. Bölgede PKK'lıların yakalanması için operasyon başlatıldı.

Abone ol

Diyarbakır'da askeri konvoyun geçişi sırasında meydana gelen patlamada 2 asker şehit oldu, 4 asker de yaralandı.

İki Jandarma Özel Harekât Timi, dört Jandarma Komando Timi ve altı zırhlı kobra aracı, PKK'nın Diyarbakır-Bingöl yolunun kestiği ihbari üzerine olay yerine gitti.

Ekiplerin olay yerine gitmesiyle PKK, hain planını devreye soktu. Bölgede bulunan bomba yüklü bir araç ile aynı noktada yere döşenmiş el yapımı patlayıcı terörsitler tarafıdan patlatıldı.

Patlama sırasında bir zırhlı kobra aracı devrildi, aynı sırada da PKK'lılar tarafından ateş açıldı. Hain planda Jandarma Astsubay İsmail Yavuz ve uzman çavuş Mehmet Koçak, şehit oldu, 4 asker de yaralandı.

Astsubay İsmail Yavuz'un acı haberi Manisa'nın Salihli ilçesini, Uzman Çavuş Mehmet Koçak'ın acı haberi ise Yozgat'ı yasa boğdu.

ulusalkanal.com.tr

6 PKK'lı karakola girmeden yakalandı Gündem Karakolu ve polis aracını taradılar! Gündem Suruç'ta patlama Gündem İstanbul Kavacık'ta IŞİD'li canlı bomba alarmı Gündem