İstanbul'da dev yılbaşı operasyonu: 107 gözaltı

Yılbaşı öncesinde 8 ilde tonlarca sahte içkiyi piyasaya sürmeye hazırlanan 107 kişi gözaltına alındı. İstanbul merkezli operasyonda 147 adrese baskın düzenlendi, sahte içki dolu binlerce şişe ele geçirildi.

Abone ol

İstanbul merkezli 8 ilde sahte içki operasyonu düzenlendi. Operasyonda yılbaşı öncesi piyasaya sürülmeye hazırlanan tonlarca sahte içkiye el konuldu.

Polisin aylarca süren teknik ve fiziki takibi sonunda önceden belirlenen 147 adrese baskın düzenlendi. Polis helikopterinin de destek verdiği operasyona özel harekat polisleri katıldı.

Operasyonda binlerce sahte dolu içki şişesi, sahte içki yapımında kullanılan malzemeler ve tonlarca sahte içki ele geçirildi. 107 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin Türkiye'de en büyük sahte içki üretim şebekesini kurdukları ve yılbaşı öncesi sahte içkileri piyasaya sürmeye hazırlandıkları iddia edildi.

Gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürüldü.

ulusal.com.tr

Çelikler Afşin Elbistan Termik Santrali zehir saçıyor Yurt Buca Metrosu için ilk anlaşma Yurt Isparta'da otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu baba ve oğlu öldü Yurt Malatya'da cezaevi firarisi hükümlü yakalandı Yurt