Süleyman Demirel hayatını kaybetti

Türkiye, önemli bir siyaset adamını yitirdi. Türk siyasetine damga vuran isimlerden olan 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, solunum yolu enfeksiyonu ve kalp yetmezliği nedeniyle 13 Mayıs'tan bu yana tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Doktoru kötü haberi gözyaşları içinde verdi

Abone ol

Türkiye, "Baba"sını kaybetti. 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirelhayatını kaybetti.

91 yaşınaki Demirel, 13 Mayıs'ta solunum yolu enfeksiyonu ve kalp yetmezliği nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı.

Uzunca bir süre tedavi gördü. Ancak durumu dün gece yarısı ağırlaştı.

Hemen müdahale edildi. Ancak yapılan müdahaleler sonuç vermedi. Demirel, gece saat 2 sularında hayata gözlerini yumdu.

Kötü haberi böyle verdi aile doktoru Aylin Cesur. Gözyaşlarına engel olamadı.

Türk siyasetinin 'Baba'sı Isparta'da son yolculuğuna uğurlanacak. Cenazesi, devlet töreninin ardından cuma günü hayat arkadaşı Nazmiye Demirel'in yanına defnedilecek.

Özel Ankara Güven Hastanesi'nin yaptığı yazılı açıklama şu şekilde:

"Sayın 9.Cumhurbaşkanımız Süleyman DEMİREL, 13 Mayıs 2015 tarihinde böbrek yetmezliği, kalp yetmezliği ve akut solunum yolları enfeksiyonu sebebiyle hastanemize yatırılmıştır.

Takip eden günlerde sağlık durumu giderek ağırlaşmış ve tedavileri devam etmekte iken, 16/06/2015 tarihinde solunum ve kalp fonksiyonlarında ileri derece kötüleşme olmuştur. Yapılan tüm girişimlere rağmen cevap alınamamış, 17/06/2015 saat 02.05 'de hayatını kaybetmiştir.

Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk Milletine baş sağlığı dileriz."

THY'den rötar uyarısı Gündem Abdullah Gül ile ilgili o iddia bizzat Zekeriya Öz tarafından yalanlandı Gündem Çiftçinin dört gözle beklediği buğday fiyatları açıklandı Gündem 'Gül önünü kapatan Davutoğlu ve Erdoğan'a karşı operasyon yapıyor' Gündem