3. Uluslararası Dağ Bisiklet Yarışması tamamlandı

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde 3'üncüsü düzenlenen Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışması tamamlandı. Birinciliği ülkemizden Abdulkadir Kekeci kazandı.

Abone ol

Batman'ın tarihi Hasankeyf ilçesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve 106 bisikletçinin katılımıyla gerçekleşen Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışması tamamlandı.

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen ve 3 kategoride 5 ile 15 kilometre olarak gerçekleşen yarışmaya Türkiye, İran, Sırbistan, Azerbaycan, Ermenistan ve Bosna-Hersek'ten sporcular katıldı.

Dağ Bisiklet Yarışması'nda birinciliği Abdulkadir Kekeci, ikinciliği İranlı sporcu Faras Şakiri ve üçüncülüğü ise Sırbistanlı sporcu Bojan Djurdjic (boyan durdiç) kazandı.

Hasankeyf girişindeki köprü başında yapılan ödül törenine Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve çok sayıda sporsever katıldı. Ödül töreninde Bakan Şimşek dereceye giren sporculara madalya ve hediyelerini verdi.

Maç izleyenlere bombalı saldırı!.. 3ölü! Spor Galatasaray'da yönetim alarm düğmesine bastı Spor Avrupa'nın en büyüğü belli oldu Spor Zafer hangi Madrid'in olacak? Spor